Ondanks zijn opgave in de 7e rit van de Tour blijft Tom Boonen positief gestemd over zijn toekomst. "Ik twijfel helemaal niet of ik het nog kan", zegt hij aan de Tour-tafel van Lieven Van Gils. "Ik doe het ook nog graag."

home > wielrennen > Tour > Boonen: "Zit niet in herfst van mijn carrière"
Boonen: "Zit niet in herfst van mijn carrière"
VRT

vr 08/07/2011 - 23:06 Ondanks zijn opgave in de 7e rit van de Tour blijft Tom Boonen positief gestemd over zijn toekomst. "Ik twijfel helemaal niet of ik het nog kan", zegt hij aan de Tour-tafel van Lieven Van Gils. "Ik doe het ook nog graag."

Tom Boonen
Lees ook:

Boonen: "Elke kilometer was er een te veel"

Tour 2011

ritoverzicht
ploegen
Belgen

Tom Boonen moest vandaag met een hersenschudding de strijd staken in de Tour. Het is al voor de vierde keer in zes deelnames dat Boonen Parijs niet haalt. Bovendien is de opgave symptomatisch voor zijn prestaties van de laatste twee jaar.

"Het is al een seizoen geweest met vallen en opstaan. De pech is eigenlijk vorig jaar begonnen en het is sindsdien niet meer opgehouden", zegt Boonen.

"Ik wil geen uitvluchten zoeken, maar er was altijd wel wat. Ik had gehoopt om hier het tij te kunnen keren, maar het zal nog minstens enkele weken langer duren."

"Ik vind absoluut niet dat ik in de herfst van mijn carrière zit", zegt Boonen, die eind dit jaar 31 wordt. "Ik twijfel ook helemaal niet of ik het nog kan. Ik werk er heel hard voor en ik weet dat ik goed ben. Alleen komt het er niet uit. Maar ik doe het nog altijd graag."

sporza.beMisschien ook interessant: