Sunweb-Revor heeft zijn team voor het nieuwe veldritseizoen voorgesteld. Met Kevin Pauwels erbij hoopt het op meer overwinningen. "Ik wil de lijn doortrekken van de voorbije seizoenen", zegt Pauwels.

Teammanager Jurgen Mettepenningen hoopt dat Sunweb-Revor dit seizoen eindelijk de grote ambitie kan waarmaken. "We zijn klaar voor de winter van de grote doorbraak", zegt hij.

"Niet alleen de komst van Kevin Pauwels, ook onze negen overwinningen en 22 podiumplaatsen in het wegseizoen doen ons hoopvol naar de toekomst kijken."

"Daarenboven betekende de komst van Pauwels een extra stimulans voor Vantornout. Met dit tweetal kunnen we naar de oorlog", zegt de ploegmanager. "Ook in onze derde man Jim Aernouts geloof ik rotsvast."

Pauwels, overgenomen van Telenet-Fidea, moet de leider worden van Sunweb-Revor. "Meer dan mijn best kan ik niet doen. Niemand kan me verwijten dat ik dat niet elke winter al gedaan heb. Ik heb de aansluiting met Stybar, Nys en Albert gemaakt en sta 3e op de UCI- lijst, die lijn wil ik doortrekken."

"Het streelt mijn ijdelheid als mijn ex-team laat weten dat ze me nooit hadden laten gaan als ze geweten hadden dat ook Stybar zou vertrekken. Het bewijst dat ik mijn plaats in de ploeg waard was. Maar omdat ze me financieel niet konden geven wat Sunweb bood, was mijn keuze snel gemaakt."

sporza.beMisschien ook interessant: