Superknecht Stijn Vandenbergh heeft zijn contract bij OP-QS verlengt met twee seizoenen. De 30-jarige Oost-Vlaming is naar eigen zeggen "erg opgetogen". Vandenbergh reed dit jaar een fantastisch voorjaar en wilde dan ook geen andere oorden opzoeken.

Omega Pharma-Quick Step maakt werk van zijn voorjaarjaarsploeg voor de komende jaren. Nadat het eerder het contract al verlengde van Niki Terpstra, tekent vandaag Stijn Vandenbergh ook een verlengde verbintenis.

Vandenbergh eindigde dit jaar in de top vijf van de Ronde van Vlaanderen en de E3 Harelbeke. Vorig jaar werd hij tweede in de Omloop Het Nieuwsblad.

"Ik ben heel erg gelukkig met deze nieuwe verbintenis", zegt hij op de website van zijn team. "Bij deze ploeg blijven was de enige logische keuze. Als Belg ben ik trots dat ik bij deze ploeg kan rijden. Ik voel ook veel vertrouwen en respect van de ploeg en ik kijk uit naar de toekomst."

Ook teammanger Patrick Lefevere is opgetogen. "Deze ploeg bestaat zeker nog een paar jaar en dan is het belangrijk om renners aan ons te binden. Stijn is een erg toegewijde en loyale renner. Op hem kunnen we rekenen."

sporza.beMisschien ook interessant: