Quick-Step heeft nog altijd belangstelling voor Tourwinnaar Alberto Contador. "Wij hebben permanent contact", zegt teammanager Patrick Lefevere in Gazet van Antwerpen. "Al is momenteel weinig mogelijk."

Alberto Contador heeft nog een contract voor een jaar bij Astana. De ploeg houdt de Tour-winnaar aan die overeenkomst.

"Op dit moment is weinig mogelijk", vertelt Patrick Lefevere. in de krant. "Het is afwachten wat de Internationale Wielerunie UCI doet met de ProTour-licentie van Astana. De ploeg zal niet meer van hetzelfde niveau zijn. Als de licentie niet wordt verlengd, bieden zich mogelijkheden aan."

"De gesprekken met Contador zijn erg concreet. Ik heb al twee keer onderhandeld met zijn manager. En ik heb al twee gesprekken gehad met Contador zelf. Ons laatste contact dateert van vrijdag."

Voor Tourwinnaar Contador is Quick-Step bereid om diep in de portefeuille te tasten. "Voor een renner van zijn niveau wil elke sponsor een inspanning doen," gaat teammanager Lefevere voort.

"Ik reserveer in mijn ploeg ook vijf plaatsen voor renners die hij rond zich wil hebben. Contador kan bovendien ook uit de huidige ploeg putten om een team rond zich te bouwen. Seeldraeyers, Devenyns en Cataldo kunnen een col op."Misschien ook interessant: