De deal tussen Mark Cavendish en Team Sky is nog altijd niet officieel en dus draait de geruchtenmolen op volle toeren. Ook Omega Pharma-Quick Step wordt genoemd in de Belgische pers, maar Patrick Lefevere spreekt dat tegen.

Mark Cavendish en Team Sky zijn al maanden verloofd. Na zijn wereldtitel in Kopenhagen leek het een kwestie van dagen vooraleer de deal officieel zou worden. Maar kijk, tot nu toe nog altijd niks en dus zwellen de geruchten aan.

n de Belgische kranten wordt de naam van OmegaPharma-Quick Step naar voren geschoven, maar ploegmanager Patrick Lefevere spreekt dat gerucht tegen in Het Nieuwsblad.

"Ik doe niet mee aan paranoiaspelletjes in de media", zegt Lefevere. "Er wordt vanalles rondgestooid, maar ik heb dit jaar geen drie woorden met Cavendish gewisseld."

Lefevere probeerde enkele maanden terug wel om Cavendish te strikken. "Maar zijn vriend en ploegmaat Bernhard Eisel was toen duidelijk: "Mark moet om allerlei redenen naar Sky en ik ga mee. We hebben intussen al getekend", zei Eisel tegen mij. Bij mijn weten is Cavendish dus niet vrij."

sporza.beMisschien ook interessant: