Björn Leukemans zegt niet meteen nee tegen een verlengd verblijf bij Vacansoleil. De Antwerpenaar zat gisteren om de tafel met teammanager Daan Luijkx om zijn voorseizoen te evalueren. Leukemans beslist over een maand over zijn toekomst.

Het knappe voorjaar van Vacansoleil-Belg Björn Leukemans is ook de ploegleiding niet ontgaan. De Nederlandse formatie hoopt zijn kopman langer bij zich te houden, ondanks de interesse van enkele andere teams.

"Björn is niet vergeten dat Vacansoleil hem twee jaar geleden de kans heeft gegeven om zijn carrière opnieuw te lanceren", vertelt teammanager Daan Luijkx in Het Laatste Nieuws. "We hopen zijn huidige contract, dat tot eind 2011 loopt, open te breken tot 2013. Uiteraard met een loonsaanpassing."Leukemans zelf hield een goed gevoel over aan het gesprek. "Ik heb mijn (financiële) eisen kenbaar gemaakt. Maar een concreet resultaat is er nog niet. Ik verwacht over een maand een ja of een neen."

"Of ik ondertussen nog met andere ploegen praat? Neen. Maar als Jef (Van den Bosch, Leukemans' manager, red.) met bepaalde teams praat, zal de naam Leukemans wel af en toe ter sprake komen, denk ik."

sporza.beMisschien ook interessant: